• ALTID Garn fra kendte mærker. Kvalitet du kan stole på.

  • Du kan ALTID skifte mellem Hækle og Strik boxen.

  • Du finder ALTID kvaliteterne på vores hjemmeside, ikke noget med at løbe tør! 

  • 20% Rabat på alt i vores store webshop, og i vores butik i Haslev. Når vi holder Først til Mølle er det dog ikke med i rabatten.

  • Vi tror IKKEBINDING. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab.

  • Mulighed for Samsending af flere ordre og 1x fri fragt hver måned.

Vælg medlemskab:

GARNOBOXEN
VARIANT:

HVORDAN VIRKER DET?

1. VÆLG HÆKLE ELLER STRIK

Du kan frit vælge om du vil, have hækle eller strikkeversionen af GarnoBoxen, også efter du har bestilt. Du kan også skifte fra gang til gang hvis du har lyst til det.

2. DIN BOX GØRES KLAR

Bestiller du mellem d. 1-10 i måneden, modtager du månedens GarnoBoxen, inden for kort tid.
Bestiller du mellem d. 11 og sidste dag i måneden, får du næste måneds GarnoBoxen.

3. NYD DIN GARNOBOXEN

Din GarnoBoxen bliver leveret med den metode du selv vælger når du tilmelder dig.

HUSK! Du kan til enhver tid selv ændre hvor den skal leveres, på din medlemsside, eller du kan skrive til os på info@garno,dk

HVAD KAN DU FINDE I GARNOBOXEN

GarnoBoxen består af produkter, vi har i sortiment, eller tager i sortiment. Du vil altså kunne opleve gamle kendinge men også nye fantastiske kvaliteter.
Derudover, vil du også kunne finde tilbehør, der er relevant for den version af GarnoBoxen du har valgt.

Vi har valgt at GarnoBoxen, kun ved specielle lejligheder vil indeholde opskrifter. Vi synes ikke du skal bindes af vores opskrifter, men i stedet opleve alle de fantastiske opskrifter internettet har at byde på. Det er dit garn, så du bestemmer hvad du vil brug det på. Så sørger vi for at levere hvis du skal bruge mere.DETALJERNE

Dit GarnoBoxen medlemskab, betales fortløbende, d. 1 i måneden. Du kan til enhver tid opsige dit GarnoBoxen medlemskab, ved opsigelse bortfalder alle medlemsfordele straks, så vent med at opsige til dagen før dit medlemskab udløber. Du får 20% Rabat på alle varer i vores butik, med undtagelse af Pakker i vores først til mølle live udsendelser. VIP Samsending kan til enhver tid benyttes ved at ligge denne i kurven når du er logget ind på vores side. På den måde kan du samle dine ordre sammen, og sørge for at vi sender i slutningen af måneden, en stor fordel hvis du gerne vil bestille flere gange i løbet af en måned og spare fragt. Du har også mulighed for 1x gratis fragt om måneden. Bemærk! det er kun GarnoBoxen medlemmer der kan bruge gratis fragt og VIP Samsending sammen, er du kun VIP, vil du skulle vælge en af delene fra måned til måned. Du vælger ved første ordre for måneden, hvilken du vil benytte.